CAMILLA PERSSON -

31 december 2016

Vi lämnar nu 2016

Allmänt

Årets sista dag är här, visst är det sjukt? Att tänka över allt som hänt detta år är jag glad över att vi nu lämnar det och blickar framåt mot nya mål. Detta år har jag bland annat tagit stora beslut i mitt privatliv, varit ute och flugit tre gånger, sagt upp vänskapen med folk som inte är värda att lägga energi på samt funnit kärleken i min fina pojkvän.
 
Hur som helst så har jag nu gjort mig iordning inför kvällen och ska snart äta lite mat innan jag drar vidare för att spendera kvällen med mitt hjärta. 

30 december 2016

Hello can you hear me

Allmänt

Blev en sväng förbi köpis idag, mitt abonnemang på min iPhone 6 hade nästan gått ut så hade lite frågor kring förnyelsen samt en ny telefon. Efter en väldigt lång väntan i kö så vad det äntligen min tur och gick därifrån med en iPhone 7 i rosa guld med mycket mer minne än tidigare. Enda sedan 7:an släppptes så visste jag vilken färg jag skulle ha och nu är den min. Det bästa med Apple är att man kan kopiera hela telefonen så allt följer med till den nya. 

28 december 2016

THE RITUAL OF AYURVEDA

Skönhet

Fick ju som sagt denna låda ifrån Rituals i julklapp, har endast luktat på den serie som heter The Ritual of Sakura tidigare. Denna serie The Ritual of Ayurveda luktar precis lika gott. Det var ett måste att testa alla produkter redan dagen efter och jag säger bara wow vilka produkter. 
 
Himalaya scrub, denna skrubb är den bästa jag någonsin provat. Skrubbade hela kroppen och när man sköljer av den känner man direkt hur len kroppen blev. Den innehåller bland annat saltkorn och den kändes, den får topp betyg. 
 
 
Honey Touch, en underbar kroppslotion som är lätt att applicera och går snabbt in i huvudet utan att klibba. Den innehåller honung och gör huden super len. 
 
Yogi Flow, en duschskum som är som ett rakgelé i konsistensen. Innehåller sötmandelolja och denna produkt precis som de ovan nämnda helt underbar. 
 
 Chakra water, är en mist som går att använda på sig själv för en uppfräschning men funkar lika bra att spraya på textiler som vill få sig en fräsch doft. 
 
Så otroligt nöjd med dessa produkter och som ni såg i gårdagens inlägg så införskaffade jag mig hand lotion och duscholjan också.