CAMILLA PERSSON -

27 augusti 2016

Lördag

Allmänt

Jag hinner ju knappt sätta mig vid datorn nu för tiden då jag knappt är hemma. Denna vecka har bestått av jobb, träning, filmkväll, stan och nu är jag på väg igen. Klev upp åtta i morse (på en lördag hur ofta händer det) sminkade mig och gjorde mig klar för att nu dra iväg till köpis med mina föräldrar (jag ska vara smakråd). Får se sen vad dagen har att erbjuda.

 

23 augusti 2016

Backträning

Träning

Efter en hel dag inomhus och träningsvärken ifrån gårdagens ben och rumppass inte riktigt kommit än så passade vi på att ta dagens träning utomhus. För att göra det hela extra jobbigt tog vi backträning upp till skidbacken och jag flög nästan upp för backarna kändes det som. Ett skönt kvällspass helt enkelt. Nu ska jag dricka upp min BCAA-XX med berry smak innan en dusch och lite små fix inför morgonens jobbdag.

 

21 augusti 2016

New in

Shopping

Vad hände egentligen med värmen? Augusti har inte ens tagit slut och man skulle kunna tro att vi redan var inne i september, kom därför på att jag inte har någon jacka att ha nu mellan skinnjackan och dunjackan, så tog mig därför en sväng förbi köpis idag för att kolla på en jacka jag lite snabbt såg sist jag var in. Jackan satt perfekt och jag slog till, jag älskar gråa kläder så att de blev en grå jacka istället för en svart var ett självklart val.